• Διαμονή στα δωμάτια Αντώνης στη Σίφνο

Η θέση των δωματίων Αντώνης στον χάρτη

Απολαύστε την άνεση και την ηρεμία που προσφέρουν τα δωμάτια "Αντώνης", βρίσκοντας τον εαυτό σας μόλις λίγα βήματα μακριά από τον παλμό του Κάστρου, έναν πανέμορφο ενετικό οικισμό που στέκει ως μνημείο της αρχαίας πρωτεύουσας του νησιού. Εξερευνήστε τα εστιατόρια και τα καφέ μπαρ που προσφέρουν ιδιαίτερα κοκτέιλ και γευστικές εκπλήξεις, περιπλανηθείτε στα εμπορικά καταστήματα, και ανακαλύψτε τα γλυκοπωλεία που κρύβονται στα στενά του Κάστρου, προσφέροντας γλυκές γεύσεις παράδοσης.

Δωμάτια Αντώνης

Κάστρο, 84003 - Σίφνος

Μία σύντομη περιήγηση στο Κάστρο

Περιήγηση στα σοκάκια του Κάστρου

Βόλτα στα σοκάκια

Η διάταξη του Κάστρου είναι χαρακτηριστική, με στενά και ανηφορικά σοκάκια που απλώνονται σαν λαβύρινθος, κρυμμένες αυλές και παραδοσιακά σπίτια με μικρά μπαλκόνια και αψίδες. Οι επισκέπτες θα βρουν επίσης πολλές εκκλησίες και μικρά μοναστήρια μεσαίωνικης κατασκευής, που προσθέτουν στην μυστηριακή ατμόσφαιρα του μέρους.

Η εκκλησία 7 Μάρτυρες στο Κάστρο της Σίφνου

7 Μάρτυρες

Το εκκλησάκι των 7 Μαρτύρων είναι ένα από τα πιο φωτογραφημένα και αναγνωρίσιμα σημεία της Σίφνου, και ιδιαίτερα του Κάστρου. Χτισμένο σε μια εντυπωσιακή τοποθεσία, πάνω στην άκρη ενός βράχου, αυτό το μικρό εκκλησάκι προσφέρει μια μοναδική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και τον κυκλαδίτικο ουρανό. Οι πιο τολμηροί τις μέρες με νηνεμία κάνουν βουτιές από τα βράχια στα κρυστάλλινα νερά του.

Η παραλία Σεράλια στο Κάστρο της Σίφνου

Σεράλια, το λιμανάκι του Κάστρου

Σεράλια, το μικρό και γραφικό λιμανάκι του Κάστρου, προσφέρει μία ήρεμη και όμορφη απόδραση για μπάνιο αλλά και γαστρονομικές απολαύσεις.